maandag 19 oktober 2009

Meer van dat Maya-schoon in Quirigua

In El Salvador en Honduras waren er bijna geen andere toeristen, we merken meteen dat dat heel anders is in het populaire Guatemala. Maar niet hier in Quirigua, waar we in een van de twee hotelletjes slapen die het dorp rijk is. De vorige in het gastenboek tekende twee maanden geleden.
Een minder bekende Mayasite bezoeken we hier, niet zo overweldigend als Copan maar we vinden mooie en vooral hele grote stelae (stenen gebeeldhouwede palen). De inkomprijs is net verdubbeld maar er valt altijd wel iets te regelen, een glimlach, wat hulp van een vriendelijke Guatemalees en we zijn binnen met juist nog genoeg geld om onze bus terug te betalen ...

1 opmerking:

  1. Hey Lieve schatten!
    Geniet er nog maar extra van want binnen 61 dagen is het helemaal voorbij! dan mogen jullie weer wennen aan de Belgische joi de vivre :-)
    Ondertussen ben ik hier lekker aan het inpakken voor mijn cruise volgende week, met ons moeke. Jaja, mijnen schat blijft een weekje alleen achter :-). op het programma: Venetië, Bari, Korfoe, Santorini, Mykonos, Ketakolon, Pyraeus en Dubrovnik. Een weekje heerlijk relaxen dus!
    So goodbye for now en hopelijk tot gauw nog eens hé!!!!

    BeantwoordenVerwijderen