donderdag 22 oktober 2009

Antigua deel II: Tromgeroffel.......Mr. & Mrs.!!!!!!!!!!

In Antwerpen werden we verliefd, in Cambodja verloofd, in Thailand lieten we onze verlovingstattoo zetten en... in Guatemala konden we het echt niet meer laten... en zijn we getrouwd!

Het was gewoon te mooi om waar te zijn, alle puzzelstukjes pasten gewoon. In het prachtige Antigua besloten we op 23 oktober 2009 op een heel simpele en relaxte manier Mr. en Mrs. Claessens te worden. We trokken een kleedje en een schoon hemd aan, kochten op de markt een mooie bloem, flapten onze flipflops aan (en soms terug uit), hielden een kleine mayaceremonie om onze band te bezegelen en liepen vervolgens met Francisco, onze fotograaf (de Henk Van Cauwenbergh van Centraal amerika, vernamen we later), rond in het mooie Antigua om prachtige trouwfoto´s te nemen. Zoals onze reis is en geweest is, zo is onze trouwdag ook, mooi en ongedwongen en net dat maakt het zo mooi!

Uiteraaaaaaaaaaaaaaard volgt er ergens volgend jaar nog een groot feest (want wat is een trouwfeest nu zonder vrienden of familie?) en ook voor de Belgische wet moeten we nog ne keer "JA" zeggen om het allemaal officieel te maken. Maar voorlopig kunnen we alvast rustig wennen aan het leven als Mr. & Mrs...

Als je op onze trouwfoto klikt krijg je onze volledige dag voorgeslide!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten